menu
 
 
 
 
 
 
  web-books
 
  kontakt
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv aktuelt 2016 * carsten langkilde * Archive aktuell 2016

14. oktober 2016:

Fernisering på udstillingen”Over de Horizon” på øen Ameland i Holland, hvor jeg deltager med 6 billeder fra billeddigtet "1284 Kilometer Autobahnfahrt nach Hause" og 5 billeder fra serien "Nature Morte".

På udstillingen deltager jeg sammen med otte samske kunstnere i hele november måned 2016. De deltagene kunstnere er: Freddy Andersen, Anne Brigit Beyer, Ulla Enevoldsen, Sigrid Hovmand, Britta Jeppesen, Carsten Langkilde, Morten Møller og Lotte Buur Schebela.

Se mere >>>

30. juni 2016:

 

25. juni 2016:

For ca. en måned siden besøgte en delegation fra den hollandsk / Frisiske ø Ameland kunstnere på Samsø i regi af KOKS for at udvælge deltagere til øens ”KUNST MÅNED NOVEMBER”:

Art Month Ameland
The Nordic Artnovember kultur projekt:
connection to Ameland
November, Art Month Ameland: a cultural highlight in the month of
November, an island-wide exposition – quite special – surrounded by the sea.

Lykkeligvis fandt mine billeder i delegationens smag, så jeg har nu nogle måneder til at sammensætte et repræsentativt udvalg til dette event.

Se mere >>>

12. januar 2016:
Nu er der allerede noteret to udstillinger her i 2016. Juli i Skulpturgalleriet på Samsø samt i August iKunstværket i Odder sammen med OK18.

12. februar 2016:
Deltog i Galleri Images bog reception af deres nye udgivelse: "The Image Collection * Photographic Art work".


Reception fredag d. 12. februar kl. 16-18 på Galleri Image

Siden grundlæggelsen af Galleri Image i 1977 har vi kunnet præsentere et væld af danske såvel som internationale fotografer af høj kvalitet. I 2011 påbegyndte vi arbejdet med at oprette The Image Collection. Dette fotografiske arkiv, som er baseret på generøse kunstnerdonationer af værker, der har været udstillet på galleriet, har på få år opnået et betydeligt omfang og en stor forskelligartethed.

Galleri Images 35-års jubilæum blev i 2012 markeret med en storstilet udstilling med titlen En Samling, skabt af kunstneren Lasse Krog Møller, som tog udgangspunkt i værker og artefakter fundet i galleriets gemmer. I forbindelse med udstillingen i Galleri Image opstod der en idé om at skabe en publikation med udgangspunkt i de fotobaserede medier, som indholdsmæssigt skulle behandle samlingsfænomenet visuelt og litterært.

En bogudgivelse om fotokunst og samlinger i ét og samme værk er ikke tidligere set i denne form. Den anerkendte spanske kunstner og kurator Joan Fontcuberta tog imod vores invitation og skrev en tekst om samlinger til vores bog. Den danske Phd. og Post.Doc. Louise Wolthers har skrevet en tekst om samlinger og Lasse Krog Møller bidrager også til bogen med en tekst om sin udstilling. The Image Collection kan derfor både ses som et visuelt uddrag af Galleri Images lange historie samt som et tværsnit af den moderne internationale fotokunst.

Bogen er på 144 sider, helbind med lærredsovertræk, illustreret i farver, redigeret af Minik Busk Langkjær, grafisk tilrettelagt af Lasse Krog Møller og trykt hos Narayana Press. Normal pris er 140 kr., men bogen kan erhverves til 100 kr. ved bogreceptionen.

The Image Collection udgives med støtte fra Ny Carlsberg Fondet, Grosserer L. F. Foghts Fond, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond, Handelsgartner Harry Opstrups Fond, Sonning Fonden og CAC Fonden.

*******

I denne bog er jeg repræsenteret med et billede fra min udstilling "Gunnar Raupachs Gård", Galleri Image november 1977.

Se flere billeder fra denne udstilling >>>

Arkiver Aktuelt
2004 - 2008 * 2009 * 2010 * 2011 * 2012 * 2013 * 2014 * 2015 * 2016 * 2017