menu
 
 
 
 
 
 
  web-books
 
  kontakt
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arkiv weblog 2009 * carsten langkilde * arkiv weblog 2009

27. december 2009:

Nytårshilsen 2009 / 2010 * New Years greetings 2009 /2010.


Jule- og Nytårs tavle 2010 * Elementer fra billeder fra året 2009.. * Christmas- and New year plate 2009 / 2010 * Elements from pictures 2009..

Kære alle.
Her ved årsskiftet er det tid at summere op på det forgangne år 2009. Året forsvandt lige så hurtigt som dug forsvinder for solen, men her ved status blev jeg alligevel overrasket over indsatsen Der blev lavet mange nye billeder i mine forløbne projekter bl.a. i Billeddigtet: "Tavler fra hjørner af en ø - en præ arkæologisk udgravning". Også fra fryseren blev gamle ikke færdige eksponerede negativer taget frem for at få de sidst multi eksponeringer ilagt bl.a. i serien "Antichrist", der blev påbegyndt i 1995. Også nye serier blev det til bl.a. "Roser og torne" lavet til udstillingen i Aarhus Festuge "Kunst på recept"
Alt dette og meget mere blev det til i 2009 uden at det stod skrevet ved årsskiftet 2008 / 2009. Så mon ikke 2010 bliver et lige så frugtbart år med masser af nu ukendte billeder og ikke mindst oplevelser med at arbejde med dem i intuitionens store ukendte univers.

Dear friends
Here at the end of the year, it is time to sum up the past year 2009. The year disappeared as quickly as the mist disappears of the Sun but here by status, I was still surprised of the effort that was made. Many new pictures in my past projects The Picture poem: "Plates from corners of an island - a pre-archaeological excavation". Also from the freezer was old not finished exposed negatives taken up, forward to get the last exposures loaded. Among those were photographs from the series "Antichrist", which was started in 1995. Also new series was started up in 2009 for example "Roses and thorns" produced for an exhibition in Aarhus Festival "Art on prescription".
All this and much more became the result of 2009 much more than expected at the end of year 2008. So I wonder if not 2010 will be equally a productive years with lots of new unknown pictures and not at least experience to work with them in the intuitionism great unknown universe. .

23. november:
Er i dag blevet færdig med fem nye værker i billeddigtet "Tavler fra hjørner af en ø - en præ arkæologisk udgravning"
Se dem og resten af serien >>>

"Roser og torne" "Byen - Byliv" "Byen - Byliv"

 

5. november:
Har de sidste fjorten dage arbejdet på billeddigtet "Roser og torne", som er blevet til med udgangspunkt i mit bidrag til projektet "Kunst på Recept. Billeddigtet er et konglomerat af dette bidrag. Billeder og sammensætningerne i dobbeltbillederne er strammet op og nye billeder og kombinationer er kommet til. Andre dobbeltbilleder er helt gledet ud. Billeddigtets titel "Roser og torne" er ligeledes ændret fra den oprindelige titel i projektet "Tænk positivt - giv en rose og undgå middelmådighed og sortsyn".

Her en smagsprøver:

Se hele billeddigtet - tryk her >>>

Også hjemmesiden er blevet ændret en del igennem den sidste tid med nyt udseende og bl.a. en ny inddeling af gallerier. Se det >>>

28. september 2009:
Arbejder på billede til nye combines tl serien om byen med arbejdstitlen "Miss Tic". Udgangsbillederne er optaget i Posthussmøgen Aarhus. Se collage af "Miss Tic" >>

31. august 2009:
Alle motiverne på de 62 recepter kan nu ses her på hjemmesiden.
( Tryk her for at se dem ) >>>

30. august 2009:
I Aarhus Stiftstidende fik udstillingen "KUNST på RECEPT" 4 stjerner ud af 6 af anmelderen Henrik Broch-Lips.

Kunst på recept

Højbjerg Bibliotek, Oddervej. Åbent dagligt man-tors kl 10-19, fre 10-18, lør 10-14.

»Hænger du lidt med ørerne, har ondt i livet, øm ryg, trætte knæ, slidt nakke, dobbeltsyn, sortsyn, politisk forstoppelse eller trænger du bare til opmuntring, udfordring, sødemiddel, opstrammer … så kom og få en recept«.

13 jyske kunstnere tilbyder originale kunstrecepter ud fra devisen om, at kunst virker!

I det sortmalede trapperum på Højbjerg Bibliotek har kunstnere som Niels Frank, Carsten Langkilde, Mystiske Mogens og Hanne Exe hængt over 500 originale stykker grafik sirligt op.

Her er billedskabende recepter mod både udlængsel og borgerligt tusmørke. Og opmuntrende bemærkninger som »Du kan godt« og »prøv noget nyt«. Endda skrevet tværs hen over en mand med fuglevinger på.

De sjoveste værker er Hanne Matthiesens poser med tegnestifter og aftørrede blomster med teksten »Spredes ud på gulvet, i sengen, i stuen«. Men også Steen Rasmussens recept mod »tilbageholdelse af lugt organisk materiale« i form af et billede af et lokum, er en lille perle.

Det er tilladt at tage recepterne med sig hjem, for i løbet af udstillingsperioden sætter kunstnerne generøst nye originale værker op. Ifølge kunstnerne selv skal »medicinen« blot tages efter behov og der er ingen alvorlige kendte bivirkninger.

 

28. august 2009:
Dagen idag var fernisseringsdag på udstillingen Kunst på resept:
( se billeder fra fernisering ) >>>

27. august 2009:
Er nu færdig med ophængningen af mere end 500 "recepter" mod diverse lidelser.
( se billeder fra ophængningen ) >>>

24. august 2009:
Den endelige tekst til mit bidrag, som består af 63 forskellig billeder til udstillingen har nu fåetsin tekst: "Tænk positivt - giv en rose og undgå middelmådighed og sortsyn"

Pressemeddeelsen om udstillingen er udsendt. Se den nedenfor:

KUNST PÅ RECEPT

28. august - 29. september

Højbjerg Bibliotek, Oddervej 74, 8270 Højbjerg

En stribe danske billedkunstnere udleverer kunst på recept i samarbejde med Højbjerg bibliotek.
"Kunst på Recept" er opkvikkende såvel som beroligende impulser for sind og sjæl; grafik mod tungsind, grønt til hjertet eller måske et landskabsbillede med plads til store tanker… "Medicinen" tages efter behov. Ingen alvorlige kendte bivirkninger. Recepter udleveres så længe lager haves, mens udstilling kan besigtiges ad libitum.

Medvirkende: Steen Rasmussen, Tina Gjerulff, Niels Frank, Lars Svanholm, Joe Ingvartsen, Barbara Katzin, Carsten Langkilde, Heidi Bielfelt, Hanne Exe, Allan Stockholm, Lis Rejnert Jensen, Mogens Otto Nielsen og Hanne Matthiesen

se mere på: http://kunstrecept.wordpress.com/

 

16. august 2009:
Arbejder kraftigt på udstillingen "Kunst på Recept", der finder sted i det meste af september, og som er en del af Aarhus Festuge 2009 med temaet "Fremtiden".

Her er fremgang i produktionen. Er nu oppe på 57 recepter og er gået i gang med at færdiggøre disse. Mangler at finde en helt rigtig tittel til mit bidrag, der har rosen og roserne som fælles element i alle billder.

Så mit udgangspunkt og min arbejdstitel er "Rose på Recept", som et godt bud på medicin til brug for at finde de lyse sider og indgange til et bedre humør, liv etc.
( se eksempeler )

25. juli 2009:
Er begyndt at arbejde intens med billederne til udstillingen "KUNST på Recept".

KUNST PÅ RECEPT

28. august - 29. september

Højbjerg Bibliotek

Oddervej 74, 8270 Højbjerg

man-tors kl 10-19, fre 10-18, lør 10-14

se mere >

en del af Aarhus Festuge 2009.

 
Se arkiver weblog: 2009 * 2010 * 2011 * 2012 * 2013 * 2014 * 2015 * 2016 * 2017 * 2018