menu
 
 
 
 
 
 
  web-books
 
  kontakt
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arkiv weblog 2011 * carsten langkilde * archiv weblog 2011

29. december 2011:
Seneste færdiggjorte billeder * "Tavler fra hjørner af en ø - en præ arkæologisk udgravning" *

Se dem: >>>

1. novenber 2011:
Udstiller i kunstforeningen IDA, Ingeniørforeningen i Danmark, Kalvebod Brygge København.

5. oktober 2011:
På tur til Friederichs Stad i Sydslesvig blev endnu et billede til serien "Vildskud "tilføjet:
Pia og den store farverige verden *Hertil min verden går * Rudbøl * 2011 >>>

26. august 2011:
Udstillingen "Vildskud" - en del af Aarhus Festuge 2011 under temaet - Beautiful Mistakes - på Højbjerg Bibliotek, Oddervej 74, 8270 Højbjerg med fernisering 26. august 2011 kl.16 er nu åbnet - desværre uden min tilstedeværelse. Glæder mig til at se den, og specielt til at se ophængningen af mit bidrag. Se fotografi af Lis Rejnert Jensen taget på ophængnins dagen. Se mit bidrag >>>

 

!6. august 2011:
Udstiller på udstillingen "Vildskud", Højbjerg Bibliotek, Oddervej 74, 8270 Højbjerg med fernisering 26. august 2011 kl.16

En udstilling af alt det vi normalt ikke viser frem. Fejl, mangler og skud i tågen stilles til skue sammen med bunker af beskidt vasketøj, ufærdige værker, uoverlagte beslutninger og konsekvenserne af de øjeblikke, hvor situationen gik ud af kontrol og udviklede sig HELT anderledes, end vi havde forestillet os. Hvor vi så, hørte og gjorde ting, der ikke stod på facitlisten. Og overlevede. På trods -eller måske netop på grund? En stribe kunstnere ser med åbne øjne på begrebet "fejl".

Selv udstiller jeg et minineret projekt af det oprindelige planlagte på grund af følgerne efter mit færdselsuheld i marts måned.
Projektet tager udgangspunkt i denne kitsch figur af Pia Kjærsgaard. Meningen var så at tage hende med ud i verden og konfrontere hende med "virkeligheden". Da jeg ikke har kunnet komme omkring hverken fysisk eller tankemæssigt er det kun blevet foreløbig blevet til to optagelser, men håber på en tredje, idet motiverne jo skal findes indenfor "rækkevidde". Arbejdstitlen på billedrækkener er: Pia og .............".
Se, hvad der indtil nu er kommet i hus >>>

19. juni 2011:
Fik endelig via en kollega genfundet Pia Kjærsgaard som nationalistisk kitch. Første billede måske i en kommende serie med arbejdstitlen "Pia Kjærsgaard på rejse" med titlen "Pia Kjærsgaard og Menneske Muren" * Horsens * 2011 er nu i hus. Se det >>>

6. april 2011:
Nyt billede i serien Combines "Byen"
>>>

25. marts 2011:

Kørte galt på min scooter for en måned siden. Smerten var stor, men smerten over ikke at kunne lave noget blev endnu større. Men alligevel, fandt jeg via det "hvide mørkekammer" frem til at skabe bl.a. dette billede fra serien " Family Journal", 1984, som med den gamle analoge teknik ikke var muligt at lave til det, der dengang var mit udgangspunkt og til det jeg dengang stilede imod. >>>

21. december 2010:

Nytårshilsen 2010/11 * New Years greetings 2010/11


"Nothing to…….."

Nothing to do but work
Nothing to eat but food
Nothing to wear but clothes
To keep from going nude
(Anonymous)

Et år er gået - og alt for hurtigt med mange især personlige udfordringer. Igen blev det til udstillinger og produktion af mange billeder. Især "gemte" men ikke glemte billeder, der bare har ligget og ventet på min opmærksomhed. I de musegrå negativlommer.

Undervejs i denne proces er der også dukket en del billeder frem, som jeg har overladt til offentlige arkiver bl.a. en del billeder fra det gamle Mårslet, hvor jeg engang slog mine folder som lærer.

Selvom det efterhånden er nogle år siden, at jeg holdt på Samsø Højskole som lærer i fotografi har 2010 igen været et berigende år med besøg og kontakter til gamle elever. Dette føles godt - alene på "memery lane", men også som inspiration til mit eget billedmageri.

Året Jule- / Nytårplate: "Nothing to ……" er som de foregående år sammensat af billeder fra årets produktion sat sammen med et anonymt citat.
- lidt grotesk måske for et jule- / nytårskort, men efter min mening ikke mindre relevant at forholde sig til i denne søde juletid.

Med dette input ønsker jeg alle en god Jul og et Godt Nytår med ønsket om en bedre verden i 2011.

 
Se arkiver weblog: 2009 * 2010 * 2011 * 2012 * 2013 * 2014 * 2015 * 2016 * 2017 * 2018